JOY middag 3 november 2024

JOY middag 3 november 2024

Wanneer

3 november 2024    
14:00 - 17:00

Kosten

€10,00

Waar

Mill, Noord-Brabant

Een ontspannen samenzijn voor ontmoeting, uitwisseling en inspiratie. Heb je behoefte aan een goed gesprek of juist even helemaal niets, lekker ontspannen in goed gezelschap? De deur bij JOY staat open, de koffie en thee staan klaar. Je bent van harte welkom!

Er is koffie, thee, (fruit)water en lekkers. Heb je overvloed? Breng dan gerust iets mee om te delen. Heel graag tot dan!

Deze middag zijn de tekeningen van Marion Geyer, therapeut, healer, kunstenares en bovenal waarheid zoeker, te bekijken en te verkrijgen. Marion was een betrokken Vriend van JOY. Ze is 20 juli jl. aan haar volgende reis begonnen.

20 juli 2024

Prachtig mens
Lieve Marion, ik heb je leren kennen als therapeut, healer, kunstenares en bovenal waarheid zoeker. Het er altijd willen zijn voor anderen, mensen willen helpen, alles willen weten, je doorzettingsvermogen, wijsheid en humor zal ik nooit vergeten. Een prachtig mens ben je. Hopelijk treffen we elkaar weer eens. We gaan je missen. In dankbaarheid voor het mogen leren kennen van Marion en voor alles wat ze voor anderen en de mensheid heeft betekend, gaan onze gedachten uit naar haar, haar dierbaren en iedereen die haar moet missen. Heel veel sterkte toegewenst. ❤️ – Mariëlle

 

Aanmelden

Heb je een tegoedbon voor gratis deelname aan een activiteit bij JOY? Meld je dan aan via office@joy-voor-verbinding.nl.

Als Vriend van JOY en met een tegoedbon voor gratis deelname aan activiteit kun je je gratis aanmelden voor deze JOY middag, meld je dan even aan via office@joy-voor-verbinding.nl. Ben je (nog) geen Vriend van JOY? Meld je dan hieronder aan. Je bent van harte welkom!









Totaal: € -

Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je aanmelding per e-mail. Mocht je deze niet in je inbox ontvangen, controleer dan ook even je map ‘Ongewenste mail’.