Over

Praktijk JOY biedt coaching en een plek voor verbinding en bewustwording. Als mensen elkaar, kennis, vraag, aanbod en weer meer vreugde kunnen vinden, maken we samen de wereld mooier.

De JOY community is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, bewustzijnsgroei, spiritualiteit, de natuur en de transformatie waar de wereld in zit. Je kunt kennis, informatie, tips, diensten en activiteiten delen en onderling met elkaar in contact komen. Ben je op zoek naar gelijkgestemden, kennis of activiteiten, bied je dit aan of wil je gewoon een kijkje komen nemen? Wees welkom bij de JOY community! Je kunt je gratis aanmelden.

Meld je hier gratis aan bij de JOY community!

Praktijk JOY biedt online en live activiteiten voor bewustwording en verbinding, zoals ontspannen samenkomsten, samen een activiteit ondernemen of informatieve bijeenkomsten voor kennisoverdracht. Je bent van harte welkom! Heb je kennis of inspiratie te delen over een bepaald thema en wil je samen met JOY een activiteit aanbieden? Neem gerust contact op, we kijken ernaar uit!

Bekijk hier de agenda van JOY

Neem bij vragen gerust contact op via office@joy-voor-verbinding.nl.

Wil je meer weten over hoe je JOY kunt helpen meer mensen te kunnen bereiken die behoefte hebben aan verbinding? Lees dan hier verder.


De JOY community is een initiatief van Mariëlle van Vorst. ‘Ik geloof in de kracht van samen. Alles is er al. Als we delen, onze krachten bundelen, goed zijn voor elkaar, de dieren en de natuur, maken we samen de wereld mooier.’ – Mariëlle