Dag Buiten de Tijd 25 juli 2024

Dag Buiten de Tijd 25 juli 2024

Wanneer

25 juli 2024    
13:00 - 16:00

Kosten

€20,00

Waar

Mill, Noord-Brabant

Op 25 juli 2024 is het weer Dag Buiten de Tijd. Bij de Maya’s telt de kalender 364 dagen (13 maanden met 28 dagen). De 365e dag is de Dag Buiten de Tijd, een dag tussen de Zonne-jaren in. Deze dag valt altijd op 25 juli, een dag van meditatie en vrede. Een feestdag voor Verbondenheid, het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgend jaar wordt gezet.

Duizenden mensen komen wereldwijd samen op deze dag en verenigen zich via de krachten van liefde en telepathie, om de menselijke cultuur te laten opbloeien in harmonie met de aarde.

Het is dan Witte Spiegel Dag  (in het Pad van Witte Tovenaar):
Spiegel is de kracht van zuiverheid en waarheid. Het laat ons zien wie we werkelijk Zijn. Het is ook het mes dat knopen doorsnijdt, dat de taart in stukken kan verdelen. Deel wat je hebt; je rijkdom, liefde en talenten. Deel ook je verhalen en je plek. Wees die spiegel voor elkaar die de meest zuivere versie van de ander uitnodigt zich te laten zien.

Spiegel brengt je in een Spiegelpaleis van illusie en werkelijkheid. Wat waar is, bepaal jijzelf, vanuit jouw visie, vanuit waar jij staat en vanuit jouw hart.

Laat je betoveren door de schoonheid van het Licht. Het is een Witte dag, trek wanneer gewenst je mooiste witte kleding aan en kom gezellig deze dag samen vieren bij JOY!

13.00 uur: Inloop
13.20 uur: Start viering met meditatie, wanneer gewenst meditatief blote voeten lopen, met enkele klanken door Jacintha Bharos
15.00 uur: Napraten en genieten van de natuur
16.00 uur: Sluiting

Er is koffie, thee, (fruit)water en iets lekkers. Heb je overvloed? Breng dan gerust iets mee om te delen. Heel graag tot dan!

Datum: 25 juli 2024
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: JOY, Mill
Kosten: €20

Als vriend van JOY kun je je hier aanmelden met 50% korting! Ben je (nog) geen vriend van JOY, meld je dan hieronder aan.
Je bent van harte welkom!Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je aanmelding per e-mail. Mocht je deze niet in je inbox ontvangen, controleer dan ook even je map ‘Ongewenste mail’.

Totaal: € -

Als vriend van JOY kun je je aanmelden voor €10: Dag Buiten de Tijd 25 juli 2024Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je aanmelding per e-mail. Mocht je deze niet in je inbox ontvangen, controleer dan ook even je map ‘Ongewenste mail’.

Totaal: € -