Hoe kun je helpen?

Wat fijn dat je de moeite hebt genomen op deze pagina te belanden. Je kunt zeker helpen!

Laat anderen weten van JOY, een plek voor verbinding!

Ken je mensen waarvan je het idee hebt dat het ze iets zal brengen, dat ze op zoek zijn naar kennis of mogelijkheden om bij te dragen aan een mooiere wereld? Vertel over de JOY community, ze kunnen zich gratis aanmelden!

Ken je mensen die behoefte hebben aan ontmoeting met gelijkgestemden of een moment van positiviteit, ontspanning of in goed gezelschap samen bezig zijn? Stuur ze de link naar de agenda van JOY, ze zijn van harte welkom!

Samenwerking of donatie

Wij geloven in de kracht van samen. Alles is er al. Heb je hulp, een dienst, kennis of spullen te bieden die JOY kunnen helpen met het blijven verbinden, organisatie van activiteiten en bewustzijnsgroei? Neem dan contact met ons, we kijken ernaar uit! Heb je hulp, diensten, kennis of spullen te bieden die een ander kan helpen? Laat dan je bericht achter in de JOY community! Je kunt je gratis aanmelden.

Word vriend van JOY

Als vriend van JOY kun je gratis of met korting deelnemen aan activiteiten en help je het voortbestaan van de JOY community en de organisatie van activiteiten. Je kunt al vriend van JOY worden voor €7,50 per maand!

Meld je aan als vrijwilliger

Vind je het leuk om je in te zetten voor het werk achter of voor de schermen bij de JOY community en/of de activiteiten? Neem dan contact met ons, we kijken ernaar uit!

We zijn je dankbaar. Samen maken we de wereld mooier ♡.